Dag 5 - The day after - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van Jordi Molenaar - WaarBenJij.nu Dag 5 - The day after - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van Jordi Molenaar - WaarBenJij.nu

Dag 5 - The day after

Blijf op de hoogte en volg Jordi

30 Oktober 2017 | Thailand, Chiang Mai

Tja hoe moet je beginnen, wat een klote nacht... We hebben beide niet goed geslapen, wat verwacht je ook. We kunnen beide niet normaal liggen. Ik besluit mijn verband er het eerste af te halen nadat ik onder de douch ben geweest. Wat doet dat zeer zeg, maar ik ben wel schoon, goed alles af deppen en dan het verband eraf halen nadat het is los geweekt. Het laat lastig los en het is geen pretje. Mijn voet heb ik gelukkig gisteren al gedaan anders had ik niet geweten hoe ik deze schoon had moeten krijgen. We besluiten om te ontbijten maar het smaakt ons beide niet.

Terug bij het huisje moet mijn voet schoon gehouden worden, en verbonden voor ik van het huis weg kan. Irene loopt het dorp in en gaat op jacht naar disinfecterende zalf en verband plus gaas. Wachtend met de waak kat Pahn en het geluid van overvliegende helicopters van de grensbewaking met Myanmar. Toen ze thuis was is ze aan de slag gegaan met mijn voet. Daarna gaat ze beginnen met haarzelf, hierbij help ik zo goed ik kan maar haar verband zit vast. Gedurende de dag haalt ze stukje bij beetje dit eraf.

Tegen de avond komen er twee leuke meiden naast ons in het huis. Ze werken in Bangkok als Engels leraaressen en komen zelf uit Mexico stad en Amerika. Zo zit je al gauw een uur te praten, en we gaan samen naar de nachtmarkt. Lekker overal kleine hapjes eten. Drankje doen en gezelligheid hebben na de rustige middag. Niet gepland wel gezond. Halve wegen de avond kwam Cache ons vergezellen, hij zat in de zelfde minivan welke ons ophaalde van het politiebureau. Zijn reismaatje lag al te slapen en als echte 'murican moet Halloween gevierd worden met een kater. Zo kom je in een psycafe met allemaal patronen en kleuren. Een hele andere wereld op maar 10 meter van de straat. Na hier gezellig te hebben gerelaxed gaan we terug onze guesthouse.

Hier gaan we onszelf weer verzorgen, verband eraf om te luchten, smeren met anti bacteriën zalf. En rustig met elkaar zitten om alles eindelijk op een rijtje te zetten wat er nou precies is gebeurd. Morgen weer terug naar Chiang Mai, dit keer meteen met de minivan.

• 01 November 2017 - 05:43

Gerrie:

Jordy en Irene hoop dat jullie wonden weer gauw geneest . Succes met de minivan en hou je goed vast ze houden wel van doorrijden. Gratis van ons

• 01 November 2017 - 22:10

Tineke:

Ik neem aan dat jullie een tetanus vacc bescherming hebben?! Goed bezig met dat schoonhouden. Errug belangrijk. Verder ff bijkomen vd schrik en hopelijk gauw opknappen.